De product-development .plans op Tweakers

Als sinds de start van Tweakers is het een goed gebruik om bezoekers van de site actief mee te nemen in de ontwikkelingen. Dat gebeurt door het publiceren van wat we noemen .plans. Dus sinds ik als product owner bij Tweakers ben gaan werken schrijf ik in afwisseling met mijn collega PO elke sprint een update over wat er is veranderd op de site en waar we verder aan gewerkt hebben.

In producttaal zou je de .plans kunnen zien als een sprint review moment zoals veel bedrijven die doen voor hun interne collega’s. Wij gebruiken het dus als een instrument/moment om onze users mee te nemen in de verbeteringen die we voor hen hebben doorgevoerd.

Deze .plans zijn voor ons een mooie gelegenheid om feedback te horen van gebruikers. Via de comments onder het artikel geven ze ons dat dan ook. Een goed voorbeeld is het laatste .plan dat ik schreef over onze stappen om Tweakers thirdpartytrackingcookievrij te maken. Dat .plan werd een kleine 6.000 keer bekeken en er kwamen 106 reacties op.

https://tweakers.net/plan/3572/tweakers-thirdpartytrackingvrij-en-wysiwyg-update-development-iteratie-235.html

Heb je interesse in alle .plans die ik op Tweakers schreef? Kijk dan op mijn crew-pagina. Vanaf daar kun je doorklikken naar de .plans

https://tweakers.net/crew/830/

Plaats een reactie