De OV-chipkaart is een hel voor de af en toe reiziger (2)

Hallo OV-chipkaart.nl, daar ben ik weer. De af en toe reiziger. Weer stel je me ontzettend teleur. Ik stel mijn volgende OV-reis uit totdat het echt, echt onvermijdelijk is. Met dank aan de dienstverlening.

Twitteren dat de storing is opgelost is onzin.

Dan krijg je dus dit.OV_hel3

Update 3 april: We zijn een dag of drie verder en de storing duurt onverminderd voort. Er is daar iets goed mis. Ondertussen worden klanten met vragen doorverwezen de klantenservice te bellen. Dat is een betaald nummer. Het zou de organisatie achter de OV-chipkaart sieren dat nummer voor nu op zijn minst gratis te maken.

Het is uitermate knullig dat een organisatie het niet voor elkaar krijgt om een bug in een tot dan functionerend systeem binnen 24 uur te fixen. De eerste storingsmeldingen zijn van 5 dagen geleden. Maar gelukkig maken ze wel 55 miljoen euro winst. Over de rug van de gebruiker.

Update 4 april: Gisteravond was daar het bericht dat de storing was opgelost. Eind goed al goed.

Toch niet! Wat een complete faalorganisatie die OV-chipkaart club.

OV_hel4

Update 5 april: Zo, het is gelukt. De technische problemen op ov-chipkaart.nl duren nu een week. Is dat een record in de ICT-geschiedenis? Nog steeds is het niet mogelijk om transactieoverzichten te krijgen op de site. Maar ov-chipkaart.nl heeft een oplossing. Je kunt je transactieoverzicht nu opvragen per mail! Gaat wel een dag of 5 duren. Man, man, man.

OV_hel5

Advertentie

Eén reactie to “De OV-chipkaart is een hel voor de af en toe reiziger (2)”

  1. De OV-chipkaart is een hel voor de af en toe reiziger | I-kloon Says:

    […] Fantastische autosite De OV-chipkaart is een hel voor de af en toe reiziger (2) […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: