Ook Hyundai koppelt smartfoon aan auto

hyundai_appHeb ik de auto wel afgesloten? Staat er nog een raampje open? Herkenbare vragen voor veel automobilisten. En om het daadwerkelijk te controleren moet je toch echt terug naar je auto.

Als het aan Hyundai ligt is dat binnen afzienbare tijd niet meer nodig. De Koreaanse autobouwer werkt aan een systeem dat het mogelijk maakt om via je smartfoon contact te maken met je auto. Eerder was hier al aandacht voor. Nu komen er meer details naar buiten. Op de komende Autosalon in Geneve in maart zal Hyundai dit systeem presenteren.

Met de nieuwe Hyundai-app ben je in staat om op afstand de auto te vergrendelen of om de ramen te sluiten.  Ook kun je de navigatie op afstand instellen of bijvoorbeeld de locatie van je geparkeerde auto terugvinden. Het systeem moet het zelfs mogelijk gaan maken om de auto via de smartfoon op afstand te starten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: