Stepstone gaat samenwerken met Veen Magazines

Met een persbericht kondigt Stepstone.nl vandaag een nieuw partnership aan. Na samenwerkingen met oa. Hyped.nl en Marketingfacts.nl zullen vanaf 1 augustus de vacatures van de vacaturesite ook te zien zijn op de websites van de titels van Veen Magazines.

Ging het bij hyped.nl en marketingfacts.nl vooral om internet- en marketing-vacatures. In het nieuwe partnership zal Stepstone de Veen-sites als ingenieur.nl en detechnologiekrant.nl gaan gebruiken om zijn techniek vacatures op te tonen.

Helaas heeft Stepstone.nl nog slechts ruim 1.100 vacatures beschikbaar in Nederland. Dat zijn er bijna 1.000 minder dan in het najaar van 2011 toen de samenwerking met marketingfacts.nl werd aangekondigd.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: