Wervingsvideo van Google Wroclaw

Daar is er weer een. Een wervingsvideo van Google. Van het Poolse kantoor in Wroclaw deze keer. Ook deze keer is het beeld hetzelfde als in de andere Google wervingsvideo’s. Een tafelvoetbal, een poolbiljart, zitzakken en grote ballen om op te zitten. En het eten natuurlijk. Laten we het eten niet vergeten.

Advertentie

Eén reactie to “Wervingsvideo van Google Wroclaw”

  1. Google Wroclaw wervingsvideo | RecTec Says:

    […] updates per mail »Google Wroclaw wervingsvideo Door Bas van de Haterd op 23-09-2010 07:25.Via I-Kloon werd ik gewezen op de wervingsvideo van Google Wroclaw. Een typische Google video en als hij waar […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: