Reed stopt ook met Linkwell

Op 1 januari 2010 trok uitgever Reed Business de stekker uit vacaturesite Totaljobs.nl. De site maakte verlies en dat was reden genoeg om ermee te stoppen. Maar Reed stapte niet helemaal uit de online vacature-markt. Reed had ook nog een zogenaamd vacature-netwerk actief onder de noemer Linkwell.

Linkwell was een soort koepel boven de vacaturesites van bijvoorbeeld Elsevier en P&OActueel. Een niche-recruitmentnetwerk noemden ze het zelf. Via Linkwell konden werkgevers hun vacatures plaatsen op dit netwerk van Reed-sites. Maar nu gaat daar ook de stekker uit, schrijft Emerce vandaag.

Hiermee lijkt Reed definitief de handdoek in de ring te werpen als het gaat om een positie in de wereld van vacaturesites. Naast Linkwell stopt Reed ook met de business merken Bizz en Zibb. Volgens een tweet van een Reed-medewerker staan er ook 17 mensen op straat.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: