Nieuwe Parool.nl staat live

Na een niet zo goed gelukte restyling van de papieren versie staat nu de nieuwe site van Het Parool ook live. Dat is een aardige verbetering. Al was dat niet heel moeilijk. Het Parool had nog een site stammend uit de vorige eeuw waar gebruikers al jaren op uitgekeken waren.

Het nieuwe design oogt modern en ook technisch lijkt het allemaal van deze tijd. Tot 4 juni is de site er om te testen. Op die datum volgt de officiele lancering. Wat me nu tijdens het grasduinen tegenvalt is dat de site niets meer lijkt te zijn dan een verzameling goed geordende nieuwsberichten en agenda-items. Er wordt weinig verrassends geboden. Wellicht verandert dat nog op de dag van de lancering? In het onderdeel reizen zou het bijvoorbeeld leuke meerwaarde zijn als we de rond de wereld reizende en zeilende familie waar in de krant regelmatig stukken van staan via Google Maps zouden kunnen volgen.

Gelukkig biedt de site vooralsnog geen podium aan de Parool-columnisten. Hopen dat dat zo blijft.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: