Groepsweblog over webanalyse gestart: webanalisten.nl

Bezoekers aan het Webanalyticscongres gisteren in Maarssen kregen onverwacht nog een aardige primeur; de lancering van Webanalisten.nl. Webanalisten is een groepsweblog over “analyse van het web” met een focus op geld verdienen aan bezoekers in plaats van zorgen dat er bezoekers komen. Een site over webstatistieken dus.

Iedereen kan zich als blogger aanmelden op dit platform. Mocht er in de toekomst met webanalisten geld verdiend gaan worden dan wordt dat voor 40% geinvesteerd in kennisdeling, 40% wordt uitgekeerd aan de bloggers en 20% gaat naar een goed doel.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: