Carsom.nl genomineerd bij de Accenture Innovation Awards 2013

blauwetulpCarsom.nl, de site voor auto-onderhoud en reparatie, is genomineerd voor de Publieksprijs (Blauwe Tulp) van de  Accenture Innovation Awards 2013. De Accenture Innovation Awards is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve producten, diensten of concepten. Waarbij het gaat om in Nederland gelanceerde concepten die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie en duurzaamheid én jonger zijn dan drie jaar kunnen meedoen. 

Wat altijd een ‘black box’ is geweest voor autobezitters maakt Carsom.nl inzichtelijk. Autobezitters kunnen kosteloos bekijken welke onderhoudsbeurten en slijtagereparaties zij kunnen verwachten in de komende jaren. Ook geeft de site antwoord op vragen zoals: ‘Wat is een eerlijke prijs voor de onderhoudsbeurt of reparatie?’ en ‘Bij welke garage in de omgeving kun je hiervoor het best terecht?’

Carsom.nl was eerder ook genomineerd voor een Dutch Interactive Award 2013.

Stemmen voor Carsom.nl kan via een social vote op: http://www.accenture.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: