Rijden in een Porsche Cayenne in je eigen auto

porsche_cayenneEen kilometer lang in een Porsche rijden? In je eigen auto? Dat kan nu! Op verschillende plekken in Nederland kun je deze maand de Porsche Cayenne Kilometer rijden. Tot en met 9 juni bijvoorbeeld op de A4 tussen Hoofddorp en de splitsing met de A44.

Hoe het werkt? Via je autoradio. Porsche heeft speciaal daarvoor Cayenne FM in het leven geroepen. Stem af op die frequentie en de rest wijst zich vanzelf. Nog niet duidelijk? Op de actiesite vind je meer info.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: