Carsom.nl brengt autobezitter helderheid in auto-onderhoud

Carsom.nl is live. Wat altijd een ‘black box’ is geweest voor autobezitters maakt de nieuwe onafhankelijke website Carsom.nl inzichtelijk. Autobezitters kunnen kosteloos bekijken welke onderhoudsbeurten en slijtagereparaties zij kunnen verwachten in de komende jaren. Ook geeft de site antwoord op vragen zoals: ‘Wat is een eerlijke prijs voor de onderhoudsbeurt of reparatie?’ en ‘Bij welke garage in de omgeving kun je hiervoor het best terecht?’

Op Carsom.nl kan iedere autobezitter de Onderhoudsvoorspeller raadplegen. Deze voorspeller laat de autobezitter de te verwachten onderhoudsbeurten en slijtagereparaties zien voor een specifieke auto in de aankomende jaren. De voorspelling wordt gemaakt op basis van de voorschriften van autofabrikanten. Garages werken al jaren met deze voorschriften en het is nu voor het eerst dat deze betrouwbare en unieke informatie vrijkomt voor Nederlandse autobezitters.

Advertentie

Eén reactie to “Carsom.nl brengt autobezitter helderheid in auto-onderhoud”

  1. Carsom genomineerd voor een Dutch Interactive Award | I-kloon Says:

    […] is een van de genomineerden voor de Dutch Interactive Awards. Carsom werd in november 2012 gelanceerd. Carsom maakt online inzichtelijk welke onderhoudskosten en reparaties je aan je auto […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: