Renault maakt een infographic van je Linkedin-profiel

Of ik passie heb voor mijn werk, vraagt Renault? Uhmm, ja, natuurlijk heb ik passie voor mijn werk. Al zou ik het woord passie niet gebruiken. Beetje naar woord. Maar wat heeft Renault daar mee te maken? Renault heeft passie voor auto’s toch?

In ieder geval is Renault onlangs gestart met de website Passievoorwerken.nl. Wat de site doet is toegang vragen tot je Linkedin-profiel en op basis daarvan je data omzetten naar een filmpje en daarna in een infographic.

Na de pagina met daarop je persoonlijke infographic kom je terecht op een een pagina waar je een brochure van de nieuwe Renault Clio kunt aanvragen. Daar is het Renault natuurlijk om te doen. Ben benieuwd hoeveel mensen dat doen?

Op zich een sympathieke actie van Renault in samenwerking met Linkedin. Wie wil er nu geen infographic van zijn Linkedin-profiel?Verbeteringen zijn er nog volop te bedenken. De infographic had veel uitgebreider gekund. Nu is de info aan de karige kant. Ook had Renault naar mijn mening de link tussen passie voor je werk en hun passie voor auto’s beter kunnen uitleggen. Dat ontging mij nu een beetje.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: