Volvocars.nl gekozen tot beste auto-site van het jaar 2012

In The Harbour Club in Amsterdam werden gisteren de Website van het Jaar 2012 prijzen uitgereikt. In meer dan 20 categorieen werd zowel een site als beste en als populairste gekozen. Daarnaast was er een overall prijs te vergeven. Via http://www.websitevanhetjaar.nl werden ruim 663.000 stemmen uitgebracht op de verschillende sites.

In de categorie Automotive was Autotrack.nl, uiteraard, een van de sites waarop gestemd kon worden. Hoewel we het met de site tot de laatste 5 brachten, ging de prijs onze neus voorbij. Volvocars.nl werd be beste website van het jaar 2012 in deze categorie. Gefeliciteerd Volvo, want eerlijk is eerlijk, volvocars.nl is een prima site.

Tweakers.net werd door het Nederlandse publiek verkozen tot ´Website van het Jaar 2012´. Van harte aan mijn oud-collega’s daar!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: