Companyrating.nl is niet meer

Na vier jaar is Companyrating.nl niet meer. CompanyRating werd medio augustus 2008 gelanceerd vanuit Intermediair, het platform voor hoogopgeleiden van VNU Media. Op de site konden werknemers en sollicitanten hun mening geven over werkgevers. Over de jaren heen verzamelde de site duizenden reviews van bedrijven.

Geruisloos is de site van VNU Media gesloten en verwijst de domeinnaam door naar de Company Guide op Intermediair.nl. Aldaar geen spoor meer van de content die Companyrating.nl over de jaren heen verzamelde.

Advertentie

Eén reactie to “Companyrating.nl is niet meer”

  1. CompanyRating is eindelijk uit haar lijden verlost | Recruitment nieuws | Recruitment Matters - Alles over online recruitment Says:

    […] ontslagen, frommelsites gesaneerd, andere frommelsites verkocht en dan nu ook het onvermijdelijke einde van CompanyRating. De site waarvan ik mij eind mei retorisch afvroeg of deze in leven zou blijven bij De Persgroep; […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: