Careerbuilder.com tijdens Super Bowl 2012

Afgelopen nacht keken weer meer dan 100 miljoen Amerikanen naar de Super Bowl.  Naast de finale van het American Football seizoen is het ook een soort van Oscar-avond voor tv-commercials. Auto-, chips- en snoepfabrikanten tasten diep in de buidel voor de zendtijd en spenderen tonnen aan het maken van een aansprekende reclameboodschap.

In het verleden was aanwezigheid van Monster.com ook altijd vaste prik. Maar na 2010 is Monster afgehaakt en is Careerbuilder.com nog de enige vacaturesite die het de moeite van het adverteren waard vind. Dit jaar deden ze het met deze commercial:

Compleet overzicht van alle commercials staat op NFL.com. Populairste commercial is die van M&M’s. Die wint dus de Oscar voor tv-reclame.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: