FNV lanceert Rateyourcompany.nl

In relatieve stilte is door vakbond FNV Bondgenoten enkele weken geleden Rateyourcompany.nl gelanceerd. Ja inderdaad, een nieuwe werkgevers-review site. De zoveelste poging om met een dergelijke site voet aan de grond te krijgen in Nederland.

Alsof we aan Companyrating.nl en 360inc.nl nog niet genoeg hebben. En het lijkt er sterk op dat ze bij de vakbond hebben gedacht: we maken gewoon een kopie van deze concurrentie. Nee, een Nederlandse versie van Glassdoor.com zal dit ook niet worden. Helaas.

What’s next? Een vakbond die een vacaturesite begint?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: