Grootste Adwords adverteerders ‘Jobs & Education’ zijn universiteiten

De omzet van Google over 2011 was 37,9 miljard euro. Van die indrukwekkende miljarden kwam 96% uit advertenties. Google Adwords en Adsense dus. Een mooie infographic (het werd er weer eens tijd voor) hierover zie je op Venturebeat.

In die infographic zie je een verdeling van de inkomsten naar verschillende branches. Onder andere wordt ingezoomd op de categorie ‘Jobs & Education’. Daar zie je iets interessants. De top-5 adverteerders in deze categorie zijn geen jobboards of andere career-sites. Het zijn Amerikaanse universiteiten! En de budgetten die ze verstoken zijn niet gering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: