Eén app is geen app

Als Android-gebruiker heb ik me het laatste jaar vaak en flink geërgerd. Aan bedrijven die een app aankondigden. Een app voor op je mobiele telefoon. “Nu ook op je mobiel” riepen ze dan. Maar waar ze mobiele telefoon zeiden bedoelden ze vaak een iPhone. Die app kon je dus helemaal niet installeren op een Android-telefoon.

Naast dat ik me ergerde vond ik het ook dom. Al snel na de lancering van de allereerste Android-telefoon ruim twee jaar geleden was het duidelijk dat Android groot zou gaan worden. Inmiddels is Android het meest gebruikte mobiele operating systeem wereldwijd. De laatste cijfers geven aan dat Android een marktaandeel van 40 procent heeft bij nieuw verkochte smartfoons.

Lees de hele column op Emerce.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: