VacatureCompas.nl komt eraan?

In februari 2010 was er in de media aandacht voor de plannen van Jan-Peter Cruiming, oprichter van NationaleVacaturebank.nl, voor het lanceren van een nieuwe vacaturesite Vacaturecompas.nl. Onder andere het FD en Hyped.nl publiceerden erover. Daarna bleef het lang stil. Vraag was of die nieuwe vacaturesite er nog ging komen?

Het antwoord op die vraag lijkt vandaag met ja beantwoord te kunnen worden. Op Linkedin plaatste Cruiming vandaag het bericht op zoek te zijn naar een sales en marketing manager voor zijn nieuwe site.

Hieruit zou je kunnen opmaken dat een lancering van de site aanstaande is.

Update 19.15 uur: Cruiming geeft via Linkedin aan dat de site nog voor de zomer live zal gaan. Geen concrete datum dus. We wachten het af.

Advertentie

2 Reacties to “VacatureCompas.nl komt eraan?”

  1. Michiel de Wit Says:

    Hoi,
    Er zijn inmiddels duizenden vacaturesites…..sorry hoor maar wat maakt nou nog het verschil ? Bij een sollicitant kun je denk ik onderscheid maken in soort vacatures. Bij de werkgever in het soort vacatures & de prijs.

    Op mijn oude baan (ben moimenteel werkloos) maakten we altijd gebruik van http://www.jobtrack.nl. Die is schijnbaar wat goedkoper dan de anderen. Persoonlijk vind ik het allemaal erg veel geld wat men er voor durft te vragen. Ik ben dus werkzoekende en las onlangs op een forum dat er wéér een nieuwe vacaturebank kwam: http://www.vacature-werkt.nl. Die schijnt gratis te worden voor werkgevers ! Nou ik ben benieuwd. Want ik kan me voorstellen dat vooral de hele kleine bedrijven niet de advertentiekosten willen maken. Dus met andere woorden: des te goedkoper de vacaturebank des te meer uitgezette vacatures. En des te sneller ik een baan ga krijgen !! (enfin, dat hoop ik dan…..)

  2. Lancering Vacaturecompas.nl op 15 juli « I-kloon Says:

    […] gaf Cruiming aan dat de site nog voor de zomer live zou gaan en hij lijkt dus woord te gaan houden. Nog een maandje […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: