Nieuws van Monsterboard en NUwerk op Emerce eHRM

Als vreemde eend in de bijt, want ik ben geen recruiter of hr-persoontje, bezocht ik vandaag het Emerce eHRM  event in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Zoals altijd bij dergelijke events zijn de sessies op zo’n dag van wisselende kwaliteit. Het een is goed, het ander een slechte salespitch.

Wat mij is opgevallen zijn de paar nieuwtjes die Warren Hammond van Monsterboard weggaf tijdens zijn presentatie. Het waren er voor mij drie.

  1. In april komt de Android-versie van de Monster-app beschikbaar
  2. Ook in april komt er een verbeterde versie van de cv-search dienst voor klanten beschikbaar
  3. De nieuwe 6sense zoektechnologie komt in Q3 naar Nederland en wordt naar verwachtig in Q4 gelanceerd op de Nederlandse site.

Ook twitter leverde nog een nieuwtje op. Via de hashtag van het event #ehrm viel mijn oog op een tweet over een Nuwerk.nl app op basis van Layar. Een app van NUwerk, dat is leuk.

De link in de tweet brengt me naar een pagina met meer info. Sales-info welteverstaan. Een link naar de daadwerkelijke app zie ik niet. En ook zoeken in zowel de Android market als in Layar levert geen Nuwerk toepassing op. Wat een teleurstelling.

Advertentie

Eén reactie to “Nieuws van Monsterboard en NUwerk op Emerce eHRM”

  1. De Android app van Monsterboard staat in de market « I-kloon Says:

    […] het eHRM-congres van Emerce op 17 maart kondigde Monsterboard.nl enkele doorontwikkelingen aan. De lancering van een app voor Android medio april was er daar een van. En vandaag is het […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: