Minder inzet vacaturesites in 2011

Consultancy bureau Corporate Executive Board hield eind vorig jaar een enquete onder Amerikaanse bedrijven en vroeg ze naar de inzet van vacaturesites in 2011. 24% van de bedrijven gaf aan dat ze van plan zijn om vacaturesites minder te gaan inzetten. 80% gaf aan juist meer gebruik te willen gaan maken van alternatieve wervingsmethoden als referrals en natuurlijk Linkedin en Facebook.

Het hele artikel hierover met de aantrekkelijke kop ‘Recruiters Rethink Online Playbook’ en nog meer wetenswaardigheden over online recruitment in Amerika in 2011 lees je op de site van de Wall Street Journal.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: