Monsterboard nieuwsflash

Monsterboard laat flink van zich horen deze week. Een blog, een iPad app en ontbrekende statistieken kwamen op mijn pad.

Laten we beginnen met het goede nieuws. Monsterboard heeft een blog gelanceerd onder de titel Werken Vandaag. Hartstikke leuk en helemaal web 1.0 (of was het nou 2.0?). Met de blog wil Monsterboard inzichten delen en bespreken met een breder publiek. We gaan het zien. Vooralsnog zie ik geen reacties en ook de mengelmoes van Engels en Nederlands is opvallend. Check bijvoorbeeld de <title> van de pagina: Welcome to the Monsterboard blog: Werken Vandaag.

Ander goed nieuws is de lancering van een iPad app van Monster Amerika. Eerder kwam Monster al met een app voor de iPhone, nu is daar een iPad app aan toegevoegd. Helaas nog wel puur gericht op Amerikaanse gebruikers. Dowloaden via de appstore is niet mogelijk voor Nederlandse gebruikers. Maar op het Nederlandse Monster twitterkanaal is al wel te lezen dat de iPad app ook naar Nederland zal komen. En wel al in februari.


Dan over naar het slechte nieuws; de statistieken. Van Monsterboard zijn we gewend dat ze maandelijks de traffic op de site rapporteren. Dat geeft inzicht in het bereik en de aantallen cv’s. In de statistieken over december 2010 ontbreekt dit keer ‘het totaal aantal actieve cv’s’. ‘Niet beschikbaar’ staat er deze maand achter die parameter. Dat is raar? Wat is er aan de hand?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: