Careerbuilder.com enige jobsite bij Super Bowl

Auto’s en cola’s domineren de lijst van adverteerders tijdens de Super Bowl uitzending van dit jaar. Tussen die grote adverteerders ook dit jaar weer het inmiddels vertrouwde gezicht van Careerbuilder.com. Blijkbaar is het voor Amerika’s grootste (?) vacaturesite nog steeds aantrekkelijk om voor rond de 3 miljoen dollar een spotje van 30 seconden uit te zenden.  Monster.com zien we ook dit jaar niet terug.

De Super Bowl staat gepland voor zondag 6 februari.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: