Panic button op workliferecruitment.nl

Daar is er weer een, een panic button op een recruitmentsite. Dit keer is het de site Workliferecruitment.nl. Een echte knop is het niet, maar de tekst ‘Your boss is coming’ is natuurlijk wel van hetzelfde laken een pak. De achterliggende landingspagina is origineel. Klikken op de link leidt je naar een grafiek van het vraag en aanbod model. Dat staat natuurlijk heel intelligent als je baas ineens naast je opduikt.

Meer panic buttons op vacaturesites vind je hier.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: