Vacaturekrant.nl en Hyves gaan samenwerken

Binnen enkele maanden zullen Vacaturekrant.nl en Hyves gaan samenwerken, schrijft Emerce. Beide online platforms zijn immers onderdeel van de Telegraaf Media Groep. Bij de aankoop van Hyves door TMG was dit natuurlijk al direct een inkopper. Net als een samenwerking tussen Hyves en Speurders.nl.

Ben benieuwd of zowel Hyves als Vacaturekrant.nl echt iets aan de samenwerking gaat hebben? Vacaturekrant.nl behoort niet tot de top van de vacaturesites in Nederland. Zal de samenwerking met Hyves hierin verandering brengen? Zal blijken dat Hyves ertoe doet in de wereld van online recruitment?

Verder kondigt Vacaturekrant.nl in het video-interview met Emerce aan dat gewerkt wordt aan een app voor de iPhone en Android.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: