Update voor Monsterboard iPhone app

Een maand geleden lanceerde Monsterboard zijn mobiele app. Helaas alleen geschikt voor Apple producten, schreef ik al eerder. Een iPhone app dus. Aangezien ik geen iPhone bezit (wel een iPod, maar die is voor muziek) heb ik de app niet getest. In die zin kon ik er dus geen oordeel over uitspreken.

Wel heb ik van iPhone-gebruikers wel begrepen dat de app nogal ongebruiksvriendelijk was. Je moest namelijk een account hebben bij Monsterboard of een nieuw account aanmaken om de app uberhaupt te kunnen gebruiken. Dat was overduidelijk een misser. Niemand wil eerst inloggen of een account aanmaken om een vacature-app te gebruiken.

Dat is toch ook redelijk snel bij Monsterboard doorgedrongen, want vandaag kondigen zij via een tweet aan dat de app is geupdate. Met als belangrijkste verbetering dat je niet langer een account bij Monsterboard zelf hoeft te hebben om de app te gebruiken. Hoera.

Nu nog een app voor Android.

Advertentie

Eén reactie to “Update voor Monsterboard iPhone app”

  1. Vince Balk Says:

    Zo zie je maar dat ook grote jobboards niet altijd meteen alles goed doen. Parttime.nl heeft onlangs ook een app gelanceerd in de appstore (http://bit.ly/gHDP52) Deze app is vanaf lancering te gebruiken zonder een account. Echter, heb je wel een account, kan je na inloggen vacatures toevoegen aan jouw favorieten en vanaf jouw pc solliciteren.

    Voor iedereen die geen iphone heeft, kan je de mobile pagina bezoeken: http://m.parttime.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: