Monsterboard nu eindelijk ook aan de app

Het heeft even geduurd, maar de op een na grootste vacaturesite van Nederland heeft een eigen app voor de mobiele telefoon gelanceerd. Of, nee, niet voor de mobiele telefoon, maar voor de mobiele apparaten die geproduceerd worden door Apple. Een app voor de iPhone, iPad en iPod Touch dus.

Daarmee negeert Monsterboard de groeiende groep Android-gebruikers. Een groep die wel eens stukken groter zou kunnen zijn en worden dan de groep iPhone-bezitters. De Monster-marketeers hebben zich waarschijnlijk volledig gefocust op de telefoon die ze in de eigen zak aantroffen in plaats van oog te hebben voor de tendens in de markt. Een klassieke fout en bovenal gemiste kans.

Advertentie

2 Reacties to “Monsterboard nu eindelijk ook aan de app”

  1. Rick Says:

    Leuk maar de link kan niet worden geopend!

  2. Update voor Monsterboard iPhone app « I-kloon Says:

    […] maand geleden lanceerde Monsterboard zijn mobiele app. Helaas alleen geschikt voor Apple producten, schreef ik al eerder. Een iPhone app dus. Aangezien ik geen iPhone bezit (wel een iPod, maar die is voor muziek) heb ik […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: