Banen.bol.com heeft ook een panic button

Nadat ik eerder op een Engelse en een Amerikaanse vacaturesite een panic button zag pronken ben ik er nu een tegengekomen op een Nederlandse wervingssite. En niet op zomaar een wervingssite. Nee, het is een panic button op de vacaturesite van Bol.com. Check rechtsboven op banen.bol.com!

De landings-url achter de knop is wel een beetje vreemd. Die leidt je namelijk naar de homepage van bol.com. Wat zou je baas erger vinden? Dat je in zijn tijd naar een baan bij bol.com zoekt of dat je lekker aan het shoppen bent onder werktijd?

Advertentie

Eén reactie to “Banen.bol.com heeft ook een panic button”

  1. Michel Rijnders Says:

    Door iets meer te deeplinken kunnen ze die discussie natuurlijk ook vermijden: verwijs niet door naar de homepage, maar naar de business boeken (http://www.bol.com/nl/m/nederlandse-boeken/business/). En bij vacatures zou je zelfs nog door kunnen linken naar de specifieke relevante onderwerpen: economie, marketing, etc. Dan heeft je baas weinig te klagen denk ik als je op zoek bent naar vakliteratuur EN breng je als Bol dat aanbod ook nog eens onder de aandacht van professionals 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: