Nog een vacaturesite met een panic button

Begin 2009 spotte ik het verschijnsel ‘panic button’ op een vacaturesite voor het eerst. Daarvoor had ik het nooit gezien en daarna ook niet meer. Tot vandaag. Was het in 2009 de site FEcareers.co.uk, een Engelse niche vacaturesite. Vandaag kwam ik een panic button tegen op een Amerikaanse jobboard voor medisch personeel Jobs4medical.com. Jobs4medical.com is onderdeel van het grotere Localcareers.com.

Het blijft een interessant verschijnsel zo’n panic button. Op FEcareers staat de knop nog enigszins verscholen in het rood linksbovenin de pagina.

Op Jobs4medical.com (en op Localcareers.com) kun je nauwelijks om de knop heen. Integendeel zelfs, deze knop nodigt gewoon uit om erop te klikken.

Na de klik is de landingspagina achter beide paniek knoppen interessant. FEcareers stuurt je direct naar Google. Een klik op de knop van Jobs4medical brengt je naar een overzicht van 13 time management tips.

Advertentie

Eén reactie to “Nog een vacaturesite met een panic button”

  1. Banen.bol.com heeft ook een panic button « I-kloon Says:

    […] heeft ook een panic button Door i-kloon Nadat ik eerder op een Engelse en een Amerikaanse vacaturesite een panic button zag pronken ben ik er nu een […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: