Panic button op vacaturesite

Vacaturesites worden het vaakst bezocht op werkdagen tussen negen en vijf. Vanaf het werk dus. Maar ontevreden werknemers willen natuurlijk niet dat hun baas getuige is van de online zoektocht naar de nieuwe droombaan. De Britse vacaturesite FEcareers.co.uk speelt daarop in met een geinige gimmick; een ‘Panic Button’ linksboven in de site. Klik erop en je komt onmiddelijk op het zoekscherm van de Engelse Google.

panic

Advertentie

Eén reactie to “Panic button op vacaturesite”

  1. Nog een vacaturesite met een panic button « I-kloon Says:

    […] i-kloon Begin 2009 spotte ik het verschijnsel ‘panic button’ op een vacaturesite voor het eerst. Daarvoor had ik het nooit gezien en daarna ook niet meer. Tot vandaag. Was het in 2009 de site […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: