re.Public stopt als weekblad

Amper twee jaar na de lancering van het blad stopt  Sdu uitgevers met het wekelijks verspreiden van overheids-vacatureblaadje re.Public. Het gaat verder als een maandelijkse themauitgave en gaat zich meer concentreren op de online activiteiten. Het blad had een oplage van 18.399 (Hoi 2009).

In april 2008 verscheen het blad voor het eerst om een graantje mee te pikken van de vacatureplaatsingen die overheidsinstellingen traditioneel doen in de Volkskrant en Binnenlands Bestuur. Ook online werd er een vacaturebank opgetuigd. Die gaat door, het weekblad stopt.

Na Carp en VKbanen is dit het derde print vacaturemedium dat het bijltje er bij neergooit en zich voornamelijk richt op online. Het is blijkbaar niet gelukt om de printuitgave kostendekkend/winstgevend te maken. Het stoppen van de wekelijkse printuitgave gaat gepaard met een uitbundige vernieuwingscampagne van de online activiteiten.

De site is compleet vernieuwd en roept nu op tot delen. Als je op twitter je mening geeft over de nieuwe site en gebruik maakt van de hashtag #durftedelen maak je kans een iPad te winnen. Joepie. Vacatures op re.Public doen helaas niet mee in het deelfestijn. Daar is men vergeten de deelknop toe te voegen. Gelukkig kun je nog wel heel web 1.0 solliciteren of de vacature printen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: