Intermediair nu ook op Android en iPhone

Onderweg naar je sollicitatiegesprek de laatste sollicitatietips raadplegen? Of in de trein even rustig op zoek naar je droombaan? Dat kan vanaf nu met de iPhone en Android apps van Intermediair. Intermediair biedt nu een mobiele applicatie waarmee je vacatures kunt zoeken en de laatste tips kunnen raadplegen over netwerken, solliciteren en het maken van een cv.

Met de mobiele applicatie kan, net als op intermediair.nl, gezocht worden naar vacatures op basis van locatie, trefwoorden, functie en branche. Daarnaast biedt de mobiele applicatie de gebruiker de gelegenheid om de artikelen van Intermediairs arbeidsmarktexperts te lezen, verdeeld over de rubrieken ‘Netwerktips’, ‘Sollicitatietips’ en ‘CV & Brieftips’. De applicatie is beschikbaar op alle Android en iPhone toestellen en is vanaf nu te downloaden via de Android Market en App Store.

Dit is een eerste versie waarmee we bij Intermediair willen gaan kijken en leren hoe onze content op mobiel gebruikt wordt. In deze eerste versie zitten dan ook nog een aantal beperkingen. Het is nu vanuit mobiel bijvoorbeeld slechts mogelijk om direct op vacatures te solliciteren als de werkgevers de juiste informatie (mailadres of link naar sollicitatieformulier op werkgeverssite) in de vacaturetekst hebben opgenomen. Op basis van feedback van gebruikers en doorontwikkelingen aan onze eigen kant zullen we die beperkingen in volgende versies aanvullen en verbeteren.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: