Banen.nl iPhone app nu beschikbaar

Banen.nl heeft een iPhone app ontwikkeld die onder de naam “banen” beschikbaar is in de iPhone app store. Zelf heb ik geen iPhone dus ik kan niet testen hoe het precies werkt. Wel hieronder enkele screenshots van de app.

Banen.nl iPhone app homepage:

Banen.nl iPhone app overzicht zoekresultaten:

Een goede ontwikkeling dat steeds meer online recruitment partijen mobiel als serieus platform zien. Wel opvallend dat ze zich bijna zonder uitzondering alleen richten op de iPhone. Een gemiste kans wat mij betreft.

Dat zullen we met Intermediair anders doen. Vanuit Intermediair zullen we binnenkort voor zowel de iPhone als voor Android een app lanceren. De eerste versie van de apps is inmiddels klaar en het wachten is op goedkeuring door Apple. In de app zullen we ons niet slechts richten op het zoeken en vinden van vacatures maar zullen we ook al een groot deel van de carriere-informatie aanbieden. Op weg naar je sollicitatiegesprek lees je dan via de app nog even de laatste tips.

Van de Intermediair apps hier alvast een voorproefje.

Intermediair Android app:

Intermediair iPhone app:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: