Nieuws van de dag: Monster koopt HotJobs.com

Het nieuws van de dag is overduidelijk de overname van HotJobs (inmiddels van Yahoo) door Monster. Voor het luttele bedrag van 225 miljoen dollar wordt Monster de nieuwe eigenaar van een van de oudste vacaturesites. Al halverwege de jaren ’90 van de vorige eeuw begon HotJobs.com als vacaturesite voor techies. ‘One heckuva search engine’ noemden ze het zelf. En als je nagaat dat er toen nog lang geen Google bestond was dat het destijds ook.

Jammer dat zo’n icoon nu verdwijnt in de ruif van Monster. De naam HotJobs zal ongetwijfeld verdwijnen. Monster is nu voor jaren de strategische partner voor wat betreft recruitment voor Yahoo. Daarmee vergroot Monster zijn bereik in de Verenigde Staten enorm. In die zin dus een goede zet van Monster.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: