Monster helpt ook viool spelende knaagdieren aan een baan

Monster domineerde het online recruitment nieuws de afgelopen tijd flink. De overname van HotJobs, de introductie van nieuwe zoektechnologie en ook een nieuwe tv-commercial rond de finale van het AFC-kampioenschap van het American Football (in feite de halve finale van de Super Bowl) kregen aandacht op alle blogs en twitter.

Die tv-commercial, met in de hoofdrol de ‘boogeyman’, was waarschijnlijk een eendagsvlieg. Die gedachte wordt ondersteund door een teaser die Monster nu zelf online heeft gezet op Fiddleafriend.com. Op die site zie je een groot knaagdier een potje viool spelen in een soort van metro-station. Een duidelijk voorschot op de nieuwe tv-commercial die Monster aanstaande zondag tijdens de Super Bowl zal gaan uitzenden.

“Will Monster help the busy fiddler realize his dreams? Come back Super Bowl Sunday at game time to find out.” Zo luidt de ondertitel dan ook. Na een boogeyman gaat Monster nu dus ook viool spelende knaagdieren aan een andere baan helpen? De marketeers bij Monster in Amerika lijken het spoor volledig bijster.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: