Careerbuilder.com maakt zich op voor de Super Bowl

Het jaarlijkse hoogtepunt van televisie-kijkend Amerika komt er weer aan. De Super Bowl, de traditionele finale van het American Football seizoen 2009 – 2010. Daarnaast is de Super Bowl ook het jaarlijkse walhalla voor adverteerders en reclamemakers in de VS. Gedurende de rust van de wedstrijd betalen adverteerders grof geld om het miljoenen-publiek te bereiken. Vorig jaar waren zowel Monster.com als Careerbuilder.com met hun televisiespots aanwezig in dit duurste reclameblok ter wereld.

Voor dit jaar heeft Careerbuilder.com inmiddels 3 commercials online gezet die in aanmerking komen voor uitzending tijdens de ‘Big Game’. Het publiek mag stemmen op zijn of haar favoriet. Een van de commercials is inmiddels bestempeld als ‘too hot for tv’.  Dat is deze:

In 2008 deed Careerbuilder overigens nog zijn uiterste best de super bowl-commercial geheim te houden. Tevergeefs, natuurlijk.  Blijkbaar hebben ze wel iets geleerd van de commotie destijds.

Advertentie

Eén reactie to “Careerbuilder.com maakt zich op voor de Super Bowl”

  1. Afgelopen week Getwitterd - 2010-01-18 - Werving en Recruitment - HRlog.nl Says:

    […] maakt zich op voor de Superbowl https://i-kloon.nl/2010/01/15/careerbuilder-com-maakt-zich-op-voor-de-super-bowl/ […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: