Geld verdienen via Monster’s nieuwe affiliate netwerk

Een dollar voor elk geworven cv en 50 cent voor het aanmaken van een jobseeker account. Dat kun je verdienen als je je als site-eigenaar aansluit bij het nieuwe affiliate netwerk van Monster. Van elke vacatureplaatsing of aankoop van cv-database toegang op Monster krijg je 17% afdracht.  Toch al snel enkele tientjes dus. Deze beta-test lijkt vooralsnog alleen te werken voor de Amerikaanse site. Het wachten is dus op de Nederlandse vertaling ervan.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: