Niche-vacaturesite M-freelance.nl stopt ermee

In april 2008 werd de lancering van M-freelance aangekondigd op Marketingfacts.nl. Hiermee wilde het marketingblog het groeiende leger zelfstandigen, freelancers en zzp’ers gaan bedienen. M-freelance.nl moest de plek worden waar opdrachtgever en interimmer elkaar zouden gaan vinden. Op de site staat het optimistisch zo geformuleerd:

Wij geloven dat er ruimte is voor een online concept dat de markt voor vraag én aanbod transparant maakt met alle kenmerken van een ‘social network’ dankzij referenties.

Die ruimte was er dus blijkbaar niet en een lange adem heeft de uitgever ook al niet. M-freelance.nl stopt ermee. Net als bij Totaljobs zouden er teveel investeringen gedaan moeten worden om dit tot een succes te maken. En in die investeringen heeft de uitgever op dit moment geen trek. Op de site zelf staat het er zo:

Zoals je hebt gemerkt zijn er niet veel opdrachten geplaatst. We hebben vastgesteld dat het niet eenvoudig is om dit concept aan bedrijven te verkopen. We hebben nog naar alternatieven gekeken, maar daarvoor zou een extra investering noodzakelijk zijn.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: