Totaljobs.nl maakt verlies en stopt ermee!

Is het een bizar gerucht? Of de keiharde waarheid? Het schijnt dat Totaljobs.nl er met ingang van 1 januari 2010 mee stopt. Dat schijnt in een bericht aan klanten en de medewerkers te staan:

Het is waar. Totaljobs.nl maakt verlies in 2009 en stopt er op 1 januari 2010 mee!

De directie van de Totaljobs Group Ltd in Londen heeft het voornemen om de Nederlandse activiteiten – Totaljobs.nl – te staken.

Door de economische recessie zijn de omstandigheden voor Totaljobs.nl sterk verslechterd. Het resultaat zal in 2009 negatief zijn, en de vooruitzichten voor de langere termijn zijn ongunstig. Het voornemen is om Totaljobs.nl per 1 januari 2010 te staken.

“Totaljobs.nl heeft een sterk product en bevlogen medewerkers. De uitdaging was in de afgelopen jaren om in Nederland een schaalgrootte te bereiken die bescherming biedt tegen het negatieve effect van de economische cycli en een optimale opbrengst brengt bij een opgaande economie. Het product is echter verliesgevend en er is nog een te substantiële investering nodig om in de komende jaren de gewenste nummer een of twee positie te bereiken tussen de generieke vacaturesites in Nederland. We hebben in de afgelopen maanden de verschillende opties bekeken en de eindconclusie is dat er geen bevredigend alternatief is gevonden”, aldus Olivier van Duijn, Director Europe van de Totaljobs Group.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: