Sommige carrierebeurzen gaan door, andere niet

Terwijl morgen in de RAI de Nederlandse Carrieredagen zullen starten worden er ook nog steeds geplande carrierebeurzen afgeblazen. Ditmaal is het de Zorg Carriere Beurs, gepland voor 27 en 28 november, die niet doorgaat. De organisator neemt zich wel voor de Zorg Carriere Beurs plaats te laten vinden op 21 en 22 mei in 2010.

Het lukte de organisator blijkbaar niet om voldoende werkgevers geinteresseerd te krijgen om zich op de beurs te presenteren. En dat is vreemd. De crisis is in volle hevigheid actief, maar een branche als de zorg zou daar toch minder last van moeten hebben. Aan de kandidaten zal het niet liggen. Het Spits Career Event in oktober liet zien dat er vanuit werkzoekers voldoende animo is om een carrierebeurs in deze tijd te laten slagen. Maar dat is natuurlijk ook niet zo raar.

Ook Versbloed.com (rare naam), het congres over werving in de zorg is afgelast. Dat zou plaatsvinden op 24 november. Wat is er toch aan het handje?

Advertentie

3 Reacties to “Sommige carrierebeurzen gaan door, andere niet”

  1. Personeelslog » Blog Archive » Na recessie nieuwe HR-prioriteiten? Says:

    […] zelfs als één van de argumenten om werknemers langer te laten doorwerken. Maar vreemd genoeg zijn twee loopbaanbeurzen voor de zorg afgelast vanwege een gebrek aan belangstelling onder werkgevers. Zijn de personeelstekorten dan […]

  2. Na recessie nieuwe HR-prioriteiten? — Werkinfo Says:

    […] zelfs als één van de argumenten om werknemers langer te laten doorwerken. Maar vreemd genoeg zijn twee loopbaanbeurzen voor de zorg afgelast vanwege een gebrek aan belangstelling onder werkgevers. Zijn de personeelstekorten dan […]

  3. Na recessie nieuwe HR-prioriteiten? | povizier.nl Says:

    […] zelfs als één van de argumenten om werknemers langer te laten doorwerken. Maar vreemd genoeg zijn twee loopbaanbeurzen voor de zorg afgelast vanwege een gebrek aan belangstelling onder werkgevers. Zijn de personeelstekorten dan […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: