Monsterboard gaat door met Keep Holland Working Tour

Afgelopen juni bezocht ik de Keep Holland Working Tour van Monsterboard in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam. Dat was eerlijk gezegd best een geslaagd evenement. Kleinschalig van opzet, zonder onderscheid te maken tussen ‘grote’ en ‘kleine’ werkgevers. Nu gaat Monsterboard in de herhaling. De Keep Holland Working Tour komt terug. En wel op 12 oktober in de Beurs van Berlage in Amsterdam.  “Een extra editie van deze succesvolle carrierebeurs”, noemt Monsterboard het zelf. Dat is in deze crisistijd best een goed idee denk ik.

De beurs zal worden geopend door Tweede-kamerlid Mei Li Vos. Wat die er verder mee te maken heeft is mij geheel onduidelijk?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: