Den Haag werft personeel via wereldbaanindenhaag.nl

1515358966_105bc5a83eDe site van de gemeente Den Haag scoorde niet beste op het vlak van gebruiksvriendelijkheid, bleek medio maart uit een onderzoek van adviesbureau Netmarketing. Maar we hebben wel nieuw personeel nodig, moeten de Haagse ambtenaren in het ijspaleis hebben gedacht. En dat doe je tegenwoordig niet zonder een goede site.

Dan kun je twee dingen doen. Je neemt de huidige ongebruiksvriendelijke gemeentelijke website www.denhaag.nl en verbetert die. Of je maakt een geheel nieuwe site, puur gericht op de werving van mensen, zonder enige relatie met die slechte site die denhaag.nl nu is. Zodoende. Dat is best goed gelukt. De site staat vol met nuttige informatie, filmpjes en natuurlijk een overzicht van de vacatures. De Haagse pennenlikkers kunnen het dus best.

Advertentie

Eén reactie to “Den Haag werft personeel via wereldbaanindenhaag.nl”

  1. huseyin Says:

    Heb te horen gekregen dat jullie personeel werften,wil daarvoor in aanmerking komen …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: