Reed Business lanceert Linkwell.nl als koepel voor zijn niche-vacaturesites

Onder de naam Linkwell.nl lanceert Reed Business vandaag een platform waarin zij al hun niche-vacaturesites verenigen. Het gaat hier om sites als elsevierfiscaal.nl, nursing.nl en gemeente.nu. De toegevoegde waarde van zo’n overkoepelende site zit ‘m in het plaatsingsproces (als het goed is, ik heb het niet getest). Een plaatsing via Linkwell.nl komt altijd terecht op Elsevier.nl en daarnaast automatisch ook op de meest geschikte niche-site binnen het Reed-netwerk.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: