Nu ook bladeren in plaats van zoeken op NationaleVacaturebank.nl

nvb_bladeren2Zonder al te veel tamtam heeft NationaleVacaturebank.nl een nieuwe manier van navigeren naar vacatures geintroduceerd op de site. Zelf noemen ze het bladeren door de vacatures. Nu heb ik eens gebladerd en moet tot conclusie komen dat ik me afvraag wat ze hier nu mee willen?

Het lijkt me een toepassing die gebouwd is om de spiders van Google te voeden. Het voegt niet veel toe ten opzichte van het reguliere zoekproces dat je vanaf de homepage ingaat. Gelukkig zijn de gevonden vacatures wel hetzelfde. Ook in aantal. Dat is in ieder geval een hele geruststelling.

Raar is de functie ‘Bladeren op andere wijze’. Huh? Met als link ‘Vacatures van de beste werkgevers van Nederland’. Dat klinkt leuk, maar de waarheid is dat je een lijst voorgeschoteld krijgt die, naar het schijnt, gewoon alle klanten van de jobboard toont. Aha, ik snap ‘m. Alle klanten van NationaleVacaturebank.nl zijn de beste werkgevers van Nederland. Tuurlijk.

Maar eens twitteren met de mannen van NationaleVacaturebank.nl wat het doel van deze toepassing nu precies is?

Advertentie

Eén reactie to “Nu ook bladeren in plaats van zoeken op NationaleVacaturebank.nl”

  1. Michel Rijnders Says:

    Daar hoef je NVB niet over te Twitteren. Doel = zoekmachine-optimalisatie 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: