Nu heel gemakkelijk cv’s vinden via CVinder.nl

cvinderHet CV blijft voor werkzoekers en werkgevers nog een belangrijk document in het wervingsproces. Het vinden van relevante cv’s is echter geen sinecure. Naast de mogelijkheden die vacaturesites met grote cv-databases bieden staat het web ook vol met cv’s op persoonlijke homepages van mensen. Maar hoe vind je die? Dat is nog niet zo eenvoudig.

Althans, dat was tot voor kort niet zo eenvoudig. Ook niet via Google. CVinder.nl, een nieuw initiatief van Netwerven, maakt het vinden van cv’s wel heel eenvoudig. En toch gewoon via Google! Een mooie aanvulling voor recruiters naast de cv’s die de grote jobboards en Linkedin bieden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: