Nieuwe site en nieuwe tv-commercial voor Monsterboard.nl

monster_adEen dag of vier geleden lanceerde Monsterboard.nl zijn nieuwe site. Op de verschillende blogs is daar al veel over geschreven. Dat gaan we hier dus niet nog eens over doen. Aan die overschrijfziekte lijden al teveel blogs.

Naast de nieuwe site startte de marktleider in online recruitment ook met een nieuwe campagne. Die zag ik afgelopen maandag voor het eerst op TV. Op Youtube en Monsterboard.nl zelf kan ik de commercial nog niet vinden, maar voor de liefhebbers wel een link naar de Amerikaanse versie van de tv-spot. Op het Engels na is die namelijk hetzelfde als de Nederlandse versie.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: