Papieren Carp stopt, online succes is nog ver weg

Vandaag is de dag van de laatste papieren Carp. Carp bestond naar eigen zeggen 9,9 jaar. Begin november werd aangekondigd dat Carp eind dit jaar zou stoppen met de papieren uitgave en nog slechts verder zou gaan online. Online moet Carp nu alsnog succesvol worden. Hoe ze dat gaan doen? Geen idee. De markt van vacaturesites is al overvol. Het economisch tij zit niet mee. Ook ten opzichte van directe concurrenten volkskrantbanen.nl en intermediair.nl is de afstand groot, erg groot. Kijk maar eens naar de Alexa rankings van de drie sites.
carp_alexaWat Carp nu online doet is niet uniek noch onderscheidend. Daarnaast niet erg gebruiksvriendelijk. Te pas en te onpas loop je tegen een overbodige login-box aan. Naast dat ik vandaag de papieren Carp voor het laatst las vrees ik dat ik vandaag ook voor het laatst een bezoek bracht aan Carp.nl.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: