Samenwerking Monsterboard.nl en Funda toch niet over?

bannertje_fundaEr zijn blogs die een bovenmatige interesse hebben in de samenwerking die er jarenlang was tussen Funda en Monsterboard.nl. Het schijnt nu zo te zijn dat die samenwerking tot een eind is gekomen. Maar is dat wel zo?

Een snel bezoekje aan Funda.nl geeft mij een ander beeld. Op de site stuit ik al snel op een banner die promotie maakt voor ‘Wonen en werken’. Met als duidelijke afzenders Monsterboard.nl en Funda. Even verder klikken en je komt terecht op een overzicht van vacatures van Monsterboard.nl op Funda. Einde aan de samenwerking? Het lijkt er nog niet echt op.

Of is dit nog een achtergebleven vuiltje van wat ooit een innige samenwerking was?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: