Errorpage campagne van Volkskrantbanen.nl op Linkedin

Hier een voorbeeld van waar het mis kan gaan in online marketing.

Log ik zojuist even in bij Linkedin, zie ik een mooie tekstlink van Volkskrantbanen.nl (screenshot) op mijn persoonlijke homepage staan. Althans, dat het een link van Volkskrantbanen.nl is zag ik pas toen ik op de error-page (mirror) erachter terechtkwam. Of advertentiebedrijf webads of de marketeer bij Volkskrantbanen.nl zit al een poosje te slapen. Slechte zaak. Ik ben benieuwd wanneer de link het weer zal doen. Op deze manier zal het niet veel cv’s opleveren, terwijl de CPC-kosten wel gemaakt worden. Daarbij blijft het de vraag of het verstandig is om de naam (in dit geval dus VKbanen) niet te noemen in de tekstlink.

Update 3 december: de link doet ut weer.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: