Oude school rules

Ja! Gelukkig, ze zijn er nog. Sites die rieken naar de vorige eeuw. Sites met met een vormgeving uit de beginperiode van het internets. Met een bezoektellertje en een tekst-based animated GIF! Geen ingewikkelde content databases erachter die met behulp van moeilijke programmeertalen in hapklare brokken aan de gebruikers beschikbaar zijn gemaakt. Widgets, xml-feeds, open social, niets daarvan. Gewoon (h)eerlijke platte html. Niks geen ingewikkelde shit. En als de site dan ook nog eens een gastenboek (epilepsie-alert) bevat en over arbeid en werkgelegenheid gaat dan mag een linkje hier natuurlijk niet ontbreken. Respect voor de bouwer! Oude school rules.

Advertentie

Eén reactie to “Oude school rules”

  1. mcbor Says:

    comic sans….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: